Vad kostar roligt?

Jag har en kund som ställde mig just den frågan,
-Vad kostar roligt?
Jag tycker det är en fantastisk formulering, för det är precis vad man vill veta. Sen kan alla praktiska frågor komma såsom: Hur högt är ett tak? Hur djup är en pool? Hur stort är litet? Är svart för mörkt? Svaret på den första frågan är såklart, av erfarenhet, att man inte har råd att vara så ”rolig” som man egentligen är. Borde inte kreativitet vara en mänsklig rättighet och vart söker man bidrag för det?
Jag vägrar att kompensera med det vi vill för att det kanske påverkar vårt andrahandsvärde eller för att det inte finns pengar så det räcker! Ok, det kanske vi visst kommer göra, men jag tycker inte att det är roligt att det ska behöva vara så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.